Evden eve nakliyat parca esya tasima fiyatlar nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. evden eve

Zó zijn we niet getrouwd

Zo zijn we niet getrouwdOp 16 januari is de publiekscampagne ‘Zó zijn we niet getrouwd' gestart. Doel: mensen bewustmaken van hun persoonlijke situatie. Passen de afspraken van jaren geleden nog wel bij de huidige situatie? De komst van kinderen, het starten van een eigen bedrijf, een toekomstige schenking, een verhuizing naar het buitenland. Redenen genoeg om na te gaan of de in het verleden gemaakte voorwaarden nu nog voldoen.

Doel en boodschap?
De campagne richt zich in het bijzonder op stellen die al getrouwd zijn, geregistreerd partnerschap hebben of samenwonen. Maar ook voor mensen die in het huwelijksbootje stappen of plannen hebben om te gaan samenwonen, is het goed vooraf na te denken over de meest geschikte voorwaarden. De campagne heeft als onderliggende boodschap dat de notaris er voor mensen is op belangrijke momenten in hun leven. Daarbij moet je je goed laten voorlichten door een deskundig adviseur, diezorgt dat alles wettelijk gezien goed is geregeld, en die ook de menselijke kant niet uit het oog verliest.

Website en digitale service
Centraal in deze campagne staat de website www.zozijnwenietgetrouwd.nl. Deze website biedt een online test, de brochure Samen Verder, een drietal praktijkvoorbeelden met herkenbare situaties en veelgestelde vragen.

Doe de online test
Bent u getrouwd, heeft u een geregistreerd partnerschap of woont u samen? Doe dan in 3 minuten de test om te bepalen of uw gezamenlijke afspraken nog goed passen in uw huidige levenssituatie. Ontvang na de test direct een advies met uw belangrijkste aandachtspunten.

Bron: Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie - www.knb.nl


Terug naar Erfrecht en familierecht

 

Nieuws