Lageweg 20, 9251 JW Burgum
Postbus 36, 9250 AA Burgum
0511-463535 | 0511-464040
Evden eve nakliyat parca esya tasima fiyatlar nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. evden eve

Medewerkers

__________________________________________________________

   

  Tjerk Dantuma

  Notaris 

Tjerk Dantuma heeft in Groningen notarieel recht gestudeerd en is sinds 1997 werkzaam in het notariaat. Vanaf 2004 is hij eigenaar van Notariskantoor Dantuma. Binnen de wereld van het notariaat bekleedt hij verschillende functies. Zo is hij voorzitter van De Ring van de (kandidaat-)notarissen in Noord-Nederland en lid van de ledenraad van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. De ledenraad stelt de beroeps- en gedragsregels van de notarissen vast en controleert en adviseert het hoofdbestuur. Doordat Tjerk Dantuma zich bezighoudt met de dagelijkse praktijk is hij vaak een bekend en vertrouwelijk gezicht voor onze cliënten.

___________________________________________________________

 

  Tineke van der Horn

  Kandidaat-notaris

 

 

Tineke van der Horn heeft in Groningen notarieel recht gestudeerd en is sinds 1990 werkzaam in het notariaat. Begin 2015 heeft zij zich aangesloten bij het team van Notariskantoor Dantuma. Hier vervult zij de functie van kandidaat-notaris. Door de kennis en ervaring die zij heeft opgebouwd, kan Tineke van der Horn zich inzetten op alle notariële rechtsgebieden. Zij geeft advies en zorgt ervoor dat de zaken van de cliënt juridisch helemaal in orde zijn. 

___________________________________________________________

 

  Pieter van Dellen

  Notarisklerk

 

 

De functie van notarisklerk van ons kantoor vervult Pieter van Dellen. In 1996 heeft hij de akte van vakbekwaamheid van notarisklerk behaald. Zijn vakgebied betreft het vastgoedrecht en de registergoederenpraktijk. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheekakten.

____________________________________________________

 

  Joke Swart

  Notarieel medewerker

 

 

Joke Swart is sinds 1992 werkzaam bij ons kantoor als notarieel medewerker. Zij vervult secretariële werkzaamheden maar ook houdt ze zich bezig met het passeer klaar maken en afwerken van de akten. Haar jarenlange verbintenis met Notariskantoor Dantuma weet zij te gebruiken om de cliënten goed van dienst te zijn.

___________________________________________________________

 

  Lia Meijer

  Notarieel medewerker

 

 

Vanaf 1977 is Lia Meijer bij verschillende notariskantoren werkzaam geweest. Sinds 5 jaar vervult zij voor de tweede keer de functie van notarieel medewerker bij Notariskantoor Dantuma. Het passeer klaar maken en afwerken van de akten behoren onder meer tot haar taken. Met haar ruime ervaring vormt zij een onmisbare schakel in ons team. 

____________________________________________________

 

 

 

 

Nieuws