Lageweg 20, 9251 JW Burgum
Postbus 36, 9250 AA Burgum
0511-463535 | 0511-464040
Evden eve nakliyat parca esya tasima fiyatlar nakliye firmalari icin dogru yerdesiniz. Firmalarin listesi icin lutfen ziyaret ediniz. evden eve

Ondernemingsoverdracht

OndernemingsoverdrachtBij de overname van een bedrijf zijn er veel belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden. Voor de uittredende ondernemer is het van belang dat hij of zij op tijd begint met de voorbereidingen voor overname. Met name de juridische vormgeving hierbij kan bepalend zijn voor de financiële afwikkeling richting de Belastingdienst. Voor de opvolgende ondernemer zijn zaken als spreiding van de risico’s, erfrechtelijke aanspraken van kinderen bij overlijden, de optimale rechtsvorm en de bedrijfsvoering uitermate belangrijk.

Bovengenoemde zaken zijn veelal dermate ingewikkeld dat expertise op dit gebied wenselijk is. De notaris kan hierin uw onpartijdige en onafhankelijke partner zijn. Voor zaken die niet op zijn weg liggen, kan de notaris expertise van buitenaf inschakelen. Dit alles om de ondernemer optimaal van dienst te zijn. De notaris is de meest aangewezen persoon die de ontstane plooien glad kan strijken. Zijn onafhankelijkheid en onpartijdigheid vormen hierbij een sterk uitgangspunt.

Voor meer informatie kunt u het boekje ‘Onderneming, Overdracht en Notaris’ gratis afhalen bij ons kantoor. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken.

Terug naar Ondernemingsrecht

Nieuws